Wat is er in "RondoM" te doen? (oudere evenementen vindt u hier)


AANRADER!

zaterdagavond 25 juni 20.00 uur


RondoM De Franse Cello met DUO HEIDEMA-TELDERMAN

Monique Heidema (cello) en André Telderman (piano) zijn enthousiaste en gerenommeerde musici die elkaar al op jeugdige leeftijd ontmoetten. Hierdoor bezitten ze een enorme ervaring en dit verklaart ook het uitgebreide repertoire dat ze te bieden hebben. 
Hun wederzijds naadloos aansluitend enthousiasme, muzikale overtuiging en artistieke visie leidden ertoe dat zij sindsdien op talloze podia te beluisteren zijn geweest. In heel Nederland, maar ook in landen zoals Rusland, Spanje Taiwan en Tsjechië. Dit laatste was altijd in combinatie met masterclasses aan getalenteerde conservatoriumstudenten. Ze maakten eveneens meerdere opnames voor radio en televisie.
Het duo is steeds op zoek naar een wat directer contact met het publiek  Ze zullen daarom het programma ook toelichten. 

Ze vormen tevens de helft van het INDIGO pianokwartet wat verder bestaat uit de violiste Noemi Bodden en de altviolist Ron Ephrat.  

Monique is werkzaam als hoofdvakdocent cello aan het conservatorium van Tilburg en aan de Sweelinck Academie van het conservatorium in Amsterdam. Ze bespeelt een cello gebouwd door Romeo Antoniazzi, wat haar door het Nationaal muziekinstrument in bruikleen is gegeven.

Andre heeft vele jaren als dirigent leiding gegeven aan koren, componeerde koormuziek en is verbonden aan het concertkoor Bergen op Zoom en het Bredaas Mannenkoor als repetitor/dirigent.

Programma:

F. Chopin - sonate voor cello en piano op.65 in g mineur
* Allegro Moderato
* Scherzo
* Largo
* Finale, allegro 

N. Boulanger - Trois Pièces

== pauze

C. Franck - Sonate voor cello en piano  in A majeur
* Allegretto ben moderato
* Allegro
* Recitativo-Fantasia, ben moderato 
*Allegretto poco mosso


Entree: € 17,50 inclusief gratis koffie/thee/hapje
SVP reserveren via 06-53681895 of email:tjschum@gmail.com
AANRADER!

zondagmiddag 17 juli 15.00 uur


RondoM Zomerzondagmiddag met pianist Tjako van SchiePianist Tjako van Schie zal u deze middag meenemen in een muzikale reis met uiteenlopende fraaie licht-klassieke pianostukken, onder het genot van een zomers drankje. Hij vertelt ook over de muziek, zodat dit concert ook nog een educatief tintje heeft. Dit concert is dan ook zeer geschikt voor kinderen.


Entree: € 15,- (kinderen: € 7,50) inclusief gratis drankje
SVP reserveren via 06-53681895 of email:tjschum@gmail.com
AANRADER!

zaterdagavond 30 juli 20.00 uur


RondoM Zomeravond Special met "HA!MAN"

HA!MAN, een van Zuid Afrika's grootste muzikale talenten en een baanbrekende cellist/muziek maker, opereert onafhankelijk en reist 80.000 km per jaar mat de auto door 4 continenten.
HA!MAN is een spontane cellist, die muziek creëert die zijn klassieke achtergrond fuseert met Afrika en de wereld. Een onafhankelijke artiest en genie in het improviseren, die overal ter wereld optreedt. Hij betovert en verwondert publiek over de hele wereld met zijn cello, originele elektronische begeleiding, keyboard, stem en dans.

Zijn muziek reflecteert zijn Zuid-Afrikaanse roots en zijn spontane benadering daagt de conventionele ideeën uit in serieuze en commerciële muzikale omgeving. Hij heeft gewerkt aan verschillende soundtracks voor film en toneel en zijn talent heeft hem veel prestigieuze optredens bezorgd zoals de 'South African National Woman of the Year Gala' 2001 en de 2004 'Ukkasie' Festival's Royal Albert Hall event in Londen.

De "HA!Man Show" heeft geen vast programma. Elke voorstelling ontvouwt zich op unieke wijze volgens de stemming en setting van de dag. Ga voor meer informatie over HA!MAN naar https://www.hamanworld.com

Een voorproefje: http://haworld.magix.net/all-albums/!/oa/7515682/media/126571580


Entree: € 17,50 inclusief gratis koffie/thee/hapje
SVP reserveren via 06-53681895 of email:tjschum@gmail.com
AANRADER!

zaterdagavond 17 september 20.00 uur


RondoM Muziektheater met "REVOLVE"Waan je in een ware droomwereld met "Ubuntu’s Droom", een fantasierijke voorstelling met 10 instrumenten gespeeld door 4 muzikanten. Het resultaat is een kleurrijk spectrum aan taal, klank, filosofie, wetenschap en gevoel; een kijk- en luisterervaring voor de ziel, uitgevoerd in de vorm van een live-luisterboek. Muziektheatergroep REVOLVE nodigt je uit om deel uit te maken van een wereld waar sympathie voorop staat en dromen werkelijkheid worden.

REVOLVE bestaat uit:
- Abel Rodríguez García (viool)
- Luca Warmer (stem en meer)
- Petra Wolters (fagot, piano en meer)
- Roelof Meijer (contrabas, gitaar en meer)

- Willem van Baarsen (regie)
- Matthijs Weskin (geluid)
- Roel de Rijk (licht)

Concept, teksten en composities: Roelof Meijer


Entree: € 17,50 inclusief gratis koffie/thee/hapje
SVP reserveren via 06-53681895 of email:tjschum@gmail.com
BINNENKORT WEER!
RGM training - Brein in beweging 


De Ronnie Gardener Methode om je brein te trainen begint weer bij voldoende deelname.

De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een gestructureerde, multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen, waarbij het ritme van muziek wordt ingezet om beweging, spraak en cognitie (concentratie, geheugen, coordinatie) te stimuleren. Deelnemers doen op het ritme van muziek, zittend of staand, oefeningen aan de hand van geprojecteerde symbolen. De basissymbolen en hun klanken hebben hun oorsprong in onze vier ledematen (handen en voeten) en het drumstel.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en vindt plaats in RondoM, Linthorst Homanstraat 22, Wilhelminaoord.

Bij voldoende deelname start de cursus binnenkort.

Meer info of aanmelden via: www.rgmpraktijksteenwijk.nl
of via 06-38766614 of 06-22818186
of via email aan rgmpraktijksteenwijk@gmail.com

© 2021 - Rondo Music Management