Wat is er in "RondoM" te doen? (oudere evenementen vindt u hier)


zondag 13 juni 2021

(en tot eind agugsuts 2021)

RondoM Art:
Expositie schilderijen Joke Veltman


Opening Expositie Joke Veltman in “RondoM’, Wilhelminaoord 

 Al sinds januari stond-ie klaar, de mooie veelzijdige expositie van kunstenares Joke Veltman. Door de coronacrisis kon het niet eerder, maar nu kunnen we aankondigen dat op zondagmiddag 13 juni aanstaande om 15.00 in “RondoM” in Wilhelminaoord deze expositie feestelijk geopend gaat worden met een muzikaal optreden door pianist Tjako van Schie.

Beeldend kunstenaar Joke Veltman is geboren in Amsterdam en woonachtig in Coevorden. Ze heeft een uiteenlopend oeuvre waarin diverse technieken gemengd worden. Haar stijl is deels abstract, deels figuratief en valt op door creatief materiaalgebruik. Joke Veltman is tevens lid van kunstenaarscollectief “Kunst Op 5” en geeft ook schilder- en tekenles. Ze is recentelijk uitgeroepen tot een van de vijf “Sterke Vrouwen van Coevorden” vanwege haar betrokkenheid bij diverse maatschappelijke en culturele projecten.

De entree op zondagmiddag 13 juni is vrij, zaal open vanaf 14.30. Wel moet u even reserveren via 0653681895 of tjschum@gmail.com in verband met beperkt aantal plaatsen.

Verder is de expositie te bezichtigen tot eind juli op vrijdagen en zaterdagen tussen 14.00 en 17.00.

RondoM – kunst, cultuur, muziek, educatie
Linthorst Homanstraat 22
8384EE Wilhelminaoord
tel. 0653681895
email: tjschum@gmail.com

zaterdag 10/17/24/31 juli 2021

RondoM Zomermuziekserie met pianist Tjako van Schie

 In de maand juli 2021 zal op vier zaterdagen een leuk muziekevent plaatsvinden.
Aftrap is 10 juli (tussen 11.00 en 16.00): WILHELMINAOORD Viert De Zomer, met live muziek op het terras
Op zaterdagavond 17, 24 en 31 verzorgt pianist Tjako van Schie het programma met een causerie en live muziek vanachter de vleugel. Reserveren gewenst! Entree: € 17,50 inclusief koffie/thee/fris

zaterdag 28 augustus 2021

RondoM Zang cursusdag - Fris je stem op!

 

UITGESTELD!

UITGESTELD!
RGM cursus
RGM Praktijk Steenwijk zal weer in samenwerking met Icare een cursus RGM (brein in beweging) aanbieden bij voldoende deelname.

De Ronnie Gardiner Methode (RGM) is een gestructureerde, multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen, waarbij het ritme van muziek wordt ingezet om beweging, spraak en cognitie (concentratie, geheugen, coördinatie) te stimuleren. Deelnemers doen op het ritme van muziek, zittend of staand, oefeningen aan de hand van geprojecteerde symbolen. De basissymbolen en hun klanken hebben hun oorsprong in onze vier ledematen (handen en voeten) en het drumstel.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en vindt plaats in RondoM, Linthorst Homanstraat 22, Wilhelminaoord. In deze zaal kunnen alle regels omtrent het Covid-19 virus worden gehandhaafd.

De cursusochtenden zijn van 10.00 to 11.00. Deelnemers die lid zijn van de ledenvereniging van Icare krijgen korting. Aanmelden kan via de ledenvereniging van Icare of via een mail naar 

verwacht (eind 2021/2022) RondoM De Viool: Concert door leerlingen van de Zwolse Vioolacademie
Luister hoe jonge en aanstaande violisten zich presenteren in een afwisselend programma! Zie voor meer informatie: https://www.zwolsevioolacademie.com
verwacht (voorjaar 2022) RondoM De Saxofoon:
Wereldvermaard baritonsaxofonist Henk van Twillert komt optreden in "RondoM"! Hou de agenda in de gaten en mis het niet!
verwacht voor kerst 2021 RondoM Kerst:
Een avond in kerstsfeer met toepasselijke muziek!
verwacht 27 april 2022 RondoM Koningsdag
Een gezellig Koningsdagconcert!
verwacht 4/5 mei 2022 RondoM Vrijheid
Herdenken en vieren...
? 2019 - Rondo Music Management