Agenda


more to follow soon!
verwacht RondoM Jong Talent:
Jonge muziekstudenten laten hun beste kunnen horen!
verwacht (2020) RondoM De Viool: Concert door leerlingen van de Zwolse Vioolacademie
Luister hoe jonge en aanstaande violisten zich presenteren in een afwisselend programma! Zie voor meer informatie: https://www.zwolsevioolacademie.com
verwacht (maart 2020) RondoM De Saxofoon:
Wereldvermaard baritonsaxofonist Henk van Twillert komt optreden in "RondoM"! Hou de agenda in de gaten en mis het niet!
verwacht (2020) RondoM Art:
Expositie kunstwerken

zaterdag
23 mei 2020

20.00 - 22.00

RondoM Presenteert VII: "JIJ bent de HOOFDPERSOON" - muziektheater

Muziekgroep REVOLVE - Roelof Meijer (contrabas, gitaar & meer), Petra Wolters (fagot, piano & meer), Natasza Kurek (stem & improvisaties), Justyna Briefjes (viool), Oscar Bouwmans (techniek), Willem van Baarsen (regie)

Jij bent de hoofdpersoon in een verhaal. Maar elke dag ben je banger voor je schrijver. Dus je besluit weg te lopen uit je eigen verhaal. De emoties lopen hoog op. Verdriet, humor, angst en hoop spelen elk een hoofdrol in deze voorstelling."De hoofdpersoon" van muziekgroep Revolve is een theatraal concert in een verhaal. Vier musici met verschillende achtergronden spelen muziek op het snijvlak van klassiek, pop en jazz. Filosofische teksten omlijsten de muziek en belichten de verschillende kanten van emoties, als niet te vermijden onderdeel van het menselijk bestaan én van muziek.

Kaarten: € 15 (voorverkoop), € 17,50 aan de deur. Reserveren gewenst!

zondag
3 mei 2020

15.00 - 17.00

RondoM Presenteert VI: "The different saxophone"
Carlos Gimenez Martinez (saxofoon) & Aliya Ishkakova (piano)

Aliya Iskhakova en Carlos Giménez zijn twee gepassioneerde jonge musici uit Rusland en Spanje, twee landen met een rijke muziekhistorie. In 2017 leerden ze elkaar kennen in het Conservatorium van Amsterdam. Naast hun solospel combineren ze hun krachten in origineel repertoire maar ook in transcripties van stukken voor andere instrumenten van beroemde meesters. Een boeiende combinatie dus!

"We have active concert life in the Netherlands, performing in different concert venues and
being part of international festivals such as Holland festival and Amsterdam Saxophone
Festival."

Al op jonge leeftijd startte Aliya Iskhakova haar carrière als soliste en werd ze bekroond in internationale wedstrijden zoals de "Yudina Competitie " (S.Petersburg 2009), de "Viva-Muziek Competitie" (Kazan 2012), en de "Baltic Stars Competition". Aliya studeerde in Rusland en in 2015 kwam ze naar Nederland waar ze twee masteropleidingen volgde bij de pianisten Bart van de Roer en Naum Grubert.

Carlos Giménez begon zijn muziekstudie in Valencia, later in Castelló en uiteindelijk verhuisde hij naar Nederland voor het behalen van zijn masterdiploma bij saxofoongrootheid Arno Bornkamp. Tijdens zijn solistencarrière was hij succesvol in vele internationale saxofoonwedstrijden, zoals de "Bertold Hummels Saxofooncompetitie", de "Chinese International Competition Tianjin" en de "Classic Wood Wind internationale saxofoon- en klarinetwedstrijd" in Hamburg waar hij uit meer dan honderd muzikanten een van de zes finalisten werd.

Met dit duo hopen we een groot scala aan mogelijkheden te laten horen van de saxofoon en de luisteraar te verrassen met een voor de saxofoon en piano onverwacht repertoire!

Programma:

R. Schumann 3 romanzen, C. Franck Sonata, C. Debussy L'apres midi d’un faune, P. Creston Sonata, I. Albeniz Suite espanola.

Kaarten: € 15 (voorverkoop), € 17,50 aan de deur. Reserveren gewenst!

maandag
27 april 2020

20.00 - 22.00

RondoM Oranje: Koningsdagconcert in RondoM


Programma volgt binnenkort!

zondag
19 april 2020

15.00 - 17.00

RondoM Presenteert V: "Je me souviens"
Marijke Groenendaal (zang) & Jacob Engel (piano)

"Je herinneringen, dat ben jij. Een geur, een melodie, en je bent terug in je jeugd, bij je eerste verliefdheid, een zorgeloze lente, een verloren geliefde. Hou ouder we worden, hoe meer ons leven ons meegeeft. Herinneringen blijven bij je tot het eind. Een herinnering brengt emotie, maakt je gelukkig, of misschien melancholiek, maar hoort altijd bij jou. En wat kan emotie en herinnering beter overbrengen dan een gezongen lied?"

In dit programma laten we je liederen van romantische en twintigste-eeuwse componisten horen waarin een herinnering de hoofdrol speelt. Van Schubert en Gounod, grondleggers van de Duitse en Franse liedkunst, tot Charles Ives, de Amerikaanse meester in het verklanken van jeugdherinneringen. Het programma bevat verder liederen van Brahms, Copland, Mahler, Poulenc, Prokofieff, Richard Strauss, Vaughan Williams, Wolf, Barber, Gurney, Hahn, Poldowski en Quilter.

Sopraan Marijke Groenendaal en pianist Jacob Engel willen met jou hun liefde voor het klassieke lied delen. "Natuurlijk houden we van de grote romantische en twintigste-eeuwse liedcomponisten, maar we brengen ook regelmatig nieuw geschreven muziek. In onze recitals zorgen we steeds voor samenhang én contrasten tussen de liederen. De teksten van de liederen lichten we kort vooraf toe om je in de sfeer te brengen."

Kaarten: € 15 (voorverkoop), € 17,50 aan de deur. Reserveren gewenst!

zondag
8 maart 2020

15.00 - 17.00

RondoM Presenteert IV: "Kinderen van Moeder Aarde"
Heleen Vegter (piano) & Guja Sandholt (zang)

Guja Sandholt en Heleen Vegter brengen "Kinderen van Moeder Aarde". Geinspireerd door het gelijknamige boek van Thea Beckman, door de actualiteit en het prachtige IJsland, thuisland van Guja hebben zij liederen geselecteerd waarin ze een ode brengen aan onze planeet en aan onze kinderen. Op het programma staan onder andere IJslandse liederen over de prachtige natuur, de bergen en de dieren, maar ook wiegeliedjes van Strauss en de Falla. Een prachtige mix met verder oa Grieg, Schollum, Schubert en Bjork, om onze planeet en diens bewoners eer te bewijzen.Guja Sandholt en Heleen Vegter vormen sinds 2013 een liedduo. Zij houden ervan op verrassende locaties bijzonder repertoire te presenteren of een mooie context te creëren voor de muziek. Zo hebben zij semi-ge-ensceneerde huiskamerconcerten gegeven bij de operadagen Rotterdam, een speciaal programma samengesteld voor de Hermitage, Amsterdam over de door Napoleon geliefde operazangeres Grassini. Maar ook IJslandse muziek hebben zij graag op het programma. Ze zoeken samen naar uitdagende combinaties, met bijvoorbeeld de magische cyclus Haugtussa van Grieg als basis voor een aantal concerten het komende seizoen.

De IJslandse mezzosopraan Guja Sandholt woont in Amsterdam en speelt regelmatig internatonaal en in Nederland. Ze heeft een drukke agenda als soliste en ensemble zanger. Voordat zij in 2010 naar Nederland kwam om te studeren bij Jón Porsteinsson, studeerde ze aan de Guildhall School of Music en Drama in Londen en de Universiteit van het Mozarteum in Salzburg. Guja heeft momenteel privé-lessen bij Charlotte Margiono. Guja heeft deelgenomen aan de masterclasses/privélessen bij Sarah Walker, Roger Vignoles, Tom Krause, Wolfgang Holzmair, Will Hancox en Angelika Kirschlager. In het oratorium repertoire zong ze de alt solo in de Matthäus Passion met het Gelders Orkest, daarnaast zingt zij de alt/mezzo soli in het Weihnachtsoratorium, Messiah, Requiem van Duruflé, Beethovens mis in C, Dvorak's Stabat Mater en Vivaldi's Gloria. Haar operarollen zijn Nerone en Ottavia (L'incoronazione di Poppea, Monteverdi); Orfeo (Orfeo ed Euridice, Gluck); Volpino (Lo speziale, Haydn) en Zweite Norn (Götterdämmerung-Wagner). Verder speelt Heleen vaak samen met de Australische mezzo Anna Dowsley, de Mexicaans-Duitse Ana Schwedhelm en de Nederlandse Helena Koonings.

Kaarten: € 15 (voorverkoop), € 17,50 aan de deur. Reserveren gewenst!

zondag
16 februari 2020

15.00 - 17.00

RondoM Presenteert III: "The Dutch and more"
Elnara Muermans (zang, accordeon), Hebe de Champeaux (viool), Hans Schellevis (piano)


Het programma bestaat uit fraaie instrumentale en vooral vocale werken van Nederlandse componisten: Amanda Meier , Dick Kattenburg en Hans Kox. Een deel ervan is speciaal gearrangeerd voor accordeon , piano, viool en zang. 

Kaarten: € 15 (voorverkoop), € 17,50 aan de deur. Reserveren gewenst!

zondag
26 januari 2020

15.00 - 17.00

RondoM Presenteert II: "Happy Birthday Beethoven!"
Pianoduo Lodewijk Crommelin & Ernst Paul Fuchs

In 2020 is het het 250e geboortejaar van Beethoven en het leek dit duo leuk om de stukken voor piano vierhandig van Beethoven te spelen. Daar zijn er maar een paar van, een sonate opus 6, twee variatie-stukken en nog een paar marsen. Daarbij heeft Beethoven zelf ook nog een bewerking gemaakt van de Grosse Fuge voor piano vierhandig. Het lijkt hen interessant om een paar van deze werken te spelen in combinatie met bekender werk voor quatre-mains van Schubert, Rachmaninov of Debussy,


Lodewijk Crommelin studeerde piano bij de Russische pianist Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij wie hij zijn diploma Uitvoerend Musicus behaalde. Hij combineerde zijn opleiding met een studie Muziekwetenschappen aan de Universiteit Utrecht, die hij afrondde met een doctoraalscriptie over de etudes voor piano van György Ligeti. Lodewijk Crommelin vervolgde zijn pianostudie in de Verenigde Staten bij de eminente Amerikaanse pianist Abbey Simon aan de Universiteit van Houston. Hievoor kreeg hij studiebeurzen van de Stichting Fonds van de Podiumkunsten en het VSB-fonds, als mede van de Universiteit van Houston. Hij volgde daar ook lessen en masterclasses bij Horacio Gutiérrez. Hij nam deel aan cursussen in binnen- en buitenland en volgde masterclasses bij onder meer Lazar Berman, György Sándor, Arnaldo Cohen, Ivan Moravec en Charles Rosen. Hij trad op in verschillende Europese landen, in de Verenigde Staten en in China. In eigen land speelde hij in de meeste belangrijke concertzalen, waaronder het Amsterdamse Concertgebouw, Muziekcentrum Vredenburg, De Doelen en Muziekcentrum Frits Philips. Met het Scarbo Pianistencollectief speelt hij vele concerten voor piano solo en piano met orkest en is actief in de organisatie van deze projecten. Daarbij speelt hij graag kamermuziek en het houdt zich bezig met het begeleiden van instrumentalisten en zangers. Hij bracht een CD uit met pianosonates en ander werk van Samuel Barber en Charles Griffes bij het label FutureClassics, en een CD met impressionistisch werk van Debussy, Griffes, Liszt en Albéniz, bij het nieuwe label 7 Mountain Records. Hij werkte ook mee met een CD-opname met werk voor piano vierhandig van de Nederlandse componist Dick Kattenburg. Daarnaast geeft hij tevens pianolessen in zijn woonplaats Amsterdam.

De pianist Ernst Paul Fuchs studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Sumiko Nagaoka. Tijdens zijn studie volgde hij masterclasses bij o.a. Jerome Lowenthal, Peter Feuchtwanger en Michel Béroff.  Na zijn studie volgde Ernst Paul lessen in liedbegeleiding bij pianist Rudolf Jansen en kamermuziek bij violist Joan Berkhemer en celliste Nadia David. Ernst Paul is een veelgevraagd begeleider van instrumentalisten en zangers. Als pianodocent en repetitor is hij werkzaam bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder in Emmeloord. Als uitvoerend pianist maakt hij o.a. deel uit van het Trio Dame Blanche en The James Whale Orchestra.Naast pianist en docent is Ernst Paul actief als amateurzanger. Sinds 2006 zingt hij bij de bassen in kamerkoor Concerto Cherise in Utrecht. Dit heeft zijn belangstelling voor vocale muziek verder aangewakkerd. Sinds 2010 begeleidt hij opera projecten bij De Nationale Opera in Amsterdam.

Kaarten: € 15 (voorverkoop), € 17,50 aan de deur. Reserveren gewenst!

di 17 december 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 10 december 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 10 december 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 3 december 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 3 december 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com

zondag 1 december 2019

15.00 - 17.00

RondoM Presenteert I: Duo Mong - Yulia Gubaidullina (viool) & Aliya Iskhakova (piano)

Duo Mong komt uit Kazan, een grote stad in Rusland. Zij zijn echter niet Russich, maar Tatar. Ze willen daarom de Tataarse kultuur presenteren. Ze spelen werken van hedendaagse Tataarse componisten en van Tataarse componisten uit de vorige eeuw. Ze bezitten tevens ook een groot repertoire van klasssiek werken voor viool en piano.

Yulia Gubaydullina plays the violin since she is seven years old. 1994-2005 – she studied at the Secondary Special Music School at Kazan State Conservatory. 2005-2010 – she received her bachelor degree at the Kazan State Conservatory named after N.G.Zhiganov. During her study Yulia performed as a violin solo player, in different kind of orchestras and chamber music groups, such as quartets, trios and duos. Yulia started her professional career in 2009 in the orchestra of Tatar State Academic Opera and Ballet Theater in the group of the first violins. As a member of the orchestra, she performed many operas and ballets, and gained valuable experience in collaborating and working with other musicians and conductors. 2012-2018 – Yulia worked at the department of chamber music at the Kazan State Conservatory. After her nine-year career as the professional violinist in Kazan, in 2018 she moved to the Netherlands to continue her education at Utrecht Conservatory (HKU) and to get the master degree. Currently, she performs in the ensembles and the orchestras of HKU.

Aliya Iskhakova began her study in Russian city Kazan. Her first teachers were Era Sayfullina and Evgeni Mikhailov. After studying and graduation with honors from Kazan musical college and Kazan conservatory Aliya decided to continue her education in the Netherlands. She has obtained master degree from Codarts where she studied with Bart van de Roer and currently is finishing her second master in Amsterdam conservatory with Naum Grubert. She also participates in various masterclasses, including those given by Boris Berman, Menahem Pressler, Ivry Gitlis, Haukon Austbe, Ronan O`Hora, Pavel Gililov, Stephen Kovacevich. Aliya is a prize-winner of 11 national and international music competitions. She gives concerts in the Netherlands, France, Belgium, Germany, Spain and performes in such famous halls as Concertgebouw, Bimhuis, Theatre Adyar and others. In 2017 she has recorded Mozart piano concerto K488 for Stringray Brava with Symphonic collective of the Netherlands conducted by Henk de Graaf.

Programma:

Nazib Zhiganov - Prelude and toccatina
Rustem Yakhin - Song without words; Poem
Almaz Monasypov - Sonata
Albert Leman - Small concert suite
Sergey Prokofiev - 5 pieces for violin and piano op. 35
Nikolay Myaskovski - Sonata

Kaarten: € 15 (voorverkoop), € 17,50 aan de deur. Reserveren gewenst!

di 26 november 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 26 november 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 19 november 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave::
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 12 november 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 12 november 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 5 november 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 5 november 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 29 oktober 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 29 oktober 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com

zondag
27 oktober 2019

13.00 - 19.30

Benefiet Festival "Hart Voor Wilhelminaoord" !

We zijn van plan om voor de club die de AED’s in ons dorp beheert op 27 oktober 2019 in Wilhelminaoord een mooi benefietfestival te organiseren. We willen hiermee geld inzamelen voor dit mooie doel, dat levens kan redden als elke seconde telt!
AED’s zijn dure apparaten: ze kosten veel in de aanschaf, ze hebben onderhoud nodig, en er moeten mensen getraind worden die er mee om kunnen gaan. En we willen het aantal beschikbare apparaten vergroten!

Wat voor festival wordt het?
-Muziek, dans, kinderactiviteiten, optredens, stands, open podium, gezond sporten, gezond eten, en nog veel meer!

Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen van het festival:
- Contacten leggen
-Vrijwilligers benaderen
-Artiesten en andere deelnemers benaderen
-Evenement organiseren

Deelnemende organisaties zijn momenteel:
-Stichting Ons Dorpshuis
-Beheerders van het Koloniekerkje
-Kunst, cultuur, muziek-, en educatiecentrum “RondoM”
-Verzorgingshuis “De Menning”
-Benaderd worden nog: de voetbalclub “Old Forward”, Dorpsbelangen, Gemeente, Ondernemers, overige verenigingen, individuele vrijwilligers, sponsoren en donateurs!

Wilt u ook helpen in de voorbereidingen of op de dag zelf, als vrijwilliger?
Mail dan even met tjschum@gmail.com of bel 06-53681895

Hou ook de pagina "Hart Voor Wilhelminaoord" op facebook in de gaten voor updates!

di 22 oktober 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 22 oktober 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 15 oktober 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 15 oktober 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 8 oktober 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 1 oktober 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 24 september 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 10 september 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
ma 9 september 2019
19.00-21.00
Meeting Broodfonds Steenwijk e.o. in RondoM
di 3 september 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com

za 3,10,17,24, 31 augustus 2019

20.00-22.00

RondoM De Piano


In de maand augustus is er elke zaterdagavond een luchtig maar inspirerend avondje muziek met een praatje gepland: "RondoM De Piano". Hier geeft pianist Tjako van Schie dan een "thematisch" causerie-concert, waarbij hij ook aan de hand van gespeelde voorbeelden uitgebreid vertelt over de muziek. Een snuifje educatie en muziekuitvoering gaan dan dus hand in hand.

Op de planning:

  • Za. 03 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – “Bach, who else! Over genie, symboliek, compositietechniek en meer”
  • Za. 10 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – "Klassiek & Romantiek”
  • Za. 17 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – “Impressionisme & Expressionisme
  • Za. 24 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – "Authentiek of niet? Plagiaat of heruitvinding? Stelen of lenen?"
  • Za. 31 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – "Improvisatie“

Entree: vrijwillige bijdrage bij de uitgang
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang van de concerten: 20.00

di 25 juni 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 18 juni 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
zo 16 juni 2019
9.30 -17.30
RondoM De Stem

Workshopdag met zangpedagoge Henriëtte de Groot en pianist Tjako van Schie speciaal voor amateur- en koorzangers!
Download HIER de uitgebreide pdf-folder voor deze dag!
Aanmelden kan nog tot 1 juni, bel 0653681895 of mail naar tjschum@gmail.com !

do 13 juni 2019
19.30 -21.00
RondoM Openbaar Leerlingenconcert Muziek Praktijk Steenwijk

Eenmaal per jaar geven de leerlingen van Muziek Praktijk Steenwijk een concert: de feestelijke afsluiting van het schooljaar. Familie, vrienden en andere belangstellenden zijn altijd van harte welkom.

Dit schooljaar vindt het leerlingenconcert plaats op donderdagavond 13 juni in Rondom in Wilhelminaoord. Aanvang 19.30 uur.De avond is openbaar, entree: € 3,=.

De Muziekpraktijk Steenwijk is in 1997 gestart met het geven van pianolessen. De pianolessen worden gegeven door Jeannette Kostwinder. Zij heeft piano gestudeerd bij Jet Röling aan het conservatorium in Zwolle en is afgestudeerd in 1989. Vanaf 1991 geeft zij les bij het Muziekonderwijs IJsselmuiden (een docenteninitiatief) dat in 2001 is overgegaan in Quintus Centrum voor Kunsteducatie Kampen waar zij tot op heden met veel plezier werkt.

Daarnaast geeft zij pianoles in haar eigen praktijk de 'Muziekpraktijk Steenwijk'. Deze combinatie bevalt haar goed. Naast het lesgeven begeleidt de docent enkele koren. Jeannette Kostwinder is lid van de pianovakvereniging Epta. In 2017 heeft Jeannette de opleiding tot internationaal erkend RGM-practitioner gevolgd. Kijk voor meer info op: www.rgmpraktijksteenwijk.nl

di 4 juni 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM


Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 28 mei 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 14 mei 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 7 mei 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 23 april 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 2 april 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
zo 31 maart 2019
15.00-17.00
(zaal open 14.30)
entree: vrijwillige bijdrage

RondoM Tea Time Concert

m.m.v. Projectkoor 7even uit Vollenhove
een concert rond het thema #TIJD

za 23 maart
13.00 - 23.00 u
vrij entree

zo 24 maart 2019
13.00 - 23.00 u
vrij entree


RondoM Open Huis!

Komt u ook? In een ongedwongen ambiance kunt u komen kennismaken met ons nieuwe pand en met onszelf! Loop gerust even binnen!

...tot 22 maart 2019 RondoM "Werk In Uitvoering"

Nog geen publieke events.... we moeten intern nog e.e.a. verbouwen en aanpassen!
Aanmelden voor pianoles kan uiteraard altijd!

? 2019 - Rondo Music Management