Archief events (De actuele agenda vindt u hier)


AANRADER

za 11 januari 2019
20.00-22.00

Concertpianist Tobias Borsboom vertolkt "Pan" (op. 43) van Vitezslav Novák
Met projectie van olieverfschilderijen van Maryleen Schiltkamp

Tobias Borsboom

2020 is - zoals u vast niet ontgaan is - 250 jaar Beethoven. Echter we mogen dan ook het 150e geboortejaar vieren van niemand minder dan Vitezslav Novák. Net als Dick Kattenburg zal ook hij bij velen niet bekend zijn, gezien de geringe aandacht voor zijn muziek in Nederland. Maar dat is toch eigenaardig aangezien hij in zijn tijd een zeer toonaangevend figuur op het Praagse muzikale toneel was! 

Novák werd geboren in 1870 in Kamenice nad Lapou, een klein dorpje met een eeuwenoude lindeboom, en groeide op in een gezin waarin Novák zich gedwongen moest onderwerpen aan het beoefenen van het pianospel. Pianovirtuoos worden wilde hij niet, en aanvankelijk kreeg Viktor/Vitzeslav zelfs een hekel aan muziek. Desondanks reisde hij naar Praag en werd compositieleerling van Dvorák. Al snel werd hij - samen met Josef Suk - bestempeld als de hoop van de Tsjechische muziek. Het Praagse muziekleven was toen in de ban van het nationalisme en erg naar binnen gekeerd. Nováks muziek is soms politiek geengareerd. Zijn Sonata Eroica voor piano bijvoorbeeld gaat over de onderdrukking van het Tsjechische volk. Net als Bartók verzamelde en documenteerde Novák Boheemse en Moravische volksmuziek en integreerde elementen hieruit in zijn werk. Dit nationalisme werkte enigzins stigmatirend voor Novák, die ook last hield van chronische depressiviteit. De inspiratie ging weer vloeien toen Novák zich inliet met  de muziek van componisten als Richard Strauss en Claude Debussy. Net als Strauss bleef Novák vasthouden aan een laat-romantisch idioom maar ook modernistische stromingen als het impressionisme en symbolisme speelden een grote rol in zijn werk. Pan, op. 43 schreef Novák in 1910 op zijn hoogtepunt als componist, in een tijd waarin hij zijn meest grote en belangrijke werken schreef. Invloeden van Debussy zijn hierin te herkennen. Maar zoals hij in zijn memoires schreef had Novák de eerste stappen van het impressionistische componeren al gezet voordat hij ooit een werk van Debussy gehoord had. Als je sommige van zijn vroege werken bestudeert dan zou dat best eens waar kunnen zijn. Tijdens het hoogtepunt van zijn carrière was hij tevens als docent aan het Praagse conservatorium verbonden en leidde hij vele componisten op. In die tijd werd hij beschouwd als de belangrijkste Tsjechische componist, voordat Janacek definitief het publiek veroverde met zijn opera's. Maar dat zou nog wel tot 1916 duren.

Pan, op. 43, geschreven in 1910, is een werk van grootse proporties, een meer dan vijftig minuten durend toongedicht in vijf delen voor piano over het Griekse bosgodje Pan en hetgeen waar hij over heerst: De natuur. Pan leidt ons als een gids door zijn rijk, en laat ons horen hoe is het om daarin op te gaan. Pan met zijn half menselijk en half dierlijke uiterlijk vertegenwoordigt zowel de menselijke drijfveren als de sublieme harmonie van de natuur.

Over Tobias Borsboom:

"Borsboom is een bespiegelende pianist, wat vooral in Chopins Nocturne nr. 4 naar voren komt, waarin hij het vilt de snaren laat aaien." - Volkskrant
"(...) we bevinden ons wel in een fantasierijke en zeer afwisselende wereld die de grote pianistische kwaliteiten van Borsboom tot in de finesse recht doet (...) hij doet ermee wat hij wil, hij tovert associaties en connecties uit een imaginaire hoge hoed. Is dat niet synoniem aan tovenarij?" - OpusKlassiek

Tobias toont zich een veelzijdig en creatief musicus, die ook op het gebied van kamermuziek zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Regelmatige kamermuziekpartners zijn cellist Lidy Blijdorp, violist Piotr Jasiurkowski, violist Pieter van Loenen, cellist Pamela Smits, saxofonist Arno Bornkamp en pianoduopartner Yukiko Hasegawa. Met celliste Pamela Smits werkt Tobias sinds 2017 samen als programmeur van de concertserie Vriendenconcerten in de Zuiderkerk van Amsterdam.

Ook gaat hij graag de samenwerking aan met andere theater- en kunstvormen. Voor seizoen 2018-2019 loopt in samenwerking met theaterproductiehuis Oorkaan Meneer Tobias en het zwarte monster, een muziekvoorstelling voor kinderen vanaf vier jaar. Daarnaast is hij deel van gezelschap Theatre-Hotel Courage dat in 2017 de Nederlandse theaters aandoet met A room with a view. Met celliste Lidy Blijdorp speelt hij enkele zeer succesvolle vertelconcerten, waaronder Zomerdag in Parijs, Mata Hari, en De rechtvaardigen, waarvan de laatste twee zijn geschreven en worden verteld door Jan Brokken.

Tobias Borsboom is oprichter en leider van theatergroep De Schubertianen waarin de spelers in de huid kruipen van de artistieke vrienden van Schubert, en in de voorstelling De house warming houden zij een feest ter ere van hun grote vriend.

De achterliggende jaren was Tobias eveneens prijswinnaar op concoursen als het YPF Piano Competition, het Concertgebouw Entree Kamermuziek Concours en het Prinses Christina Concours en meer. Hij voltooide in 2013 zijn master-opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Wijn. Daarvoor studeerde hij aan de Jong talent afdeling van het Utrechts Conservatorium bij Paolo Giacometti. Hij volgde masterclasses bij internationaal gerenommeerde musici als Maria João Pires, Klaus Hellwig, Georg Friedrich Schenck, Geoffrey Douglas Madge en Jan Boguslaw Strobel.

Naast zijn gevarieerde drukke concertleven werkt Tobias Borsboom aan het Conservatorium van Amsterdam als correpetitor.

Hopelijk mogen we u bij dit opmerkelijke concert treffen, en zult u achteraf met ons een bewondering voor Nováks muziek koesteren! Het is tenslotte zijn 150e geboortejaar.

Entree: vrijwillige bijdrage bij de uitgang

di 17 december 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 10 december 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 10 december 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
vr 6 december 2019
20.00-22.00

RondoM Jong Talent Try Out: Maat Saxophone Quartet

TRYOUT door Maat Saxophone Quartet
Daniel Ferreira - sopraansaxofoon
Catarina Gomes - altsaxofoon 
Pedro Silva - tenorsaxofoon
Mafalda Oliveira - baritonsaxofoon 

Programma:
Aragón from Spanish Suite nr.1 - Isaac Albéniz
303 | Circ. Praca Constituição - Nuno Lobo
Nieuw werk speciaal voor MSQ: Ramin Amin-Tafreshi
Cataluña from Spanish Suite nr.1 - Isaac Albéniz
Asturias from Spanish Suite nr.1 - Isaac Albéniz
Ciudades - Guillermo Lago

De leden van het Maat Saxofoonkwartet ontmoetten elkaar aan het Conservatorium van Amsterdam, maar zijn allen afkomstig uit Portugal. Sinds hun eerste optreden in januari 2018 pendelen ze tussen Nederland en Portugal, met als doel de beste muziek uit beide landen samen te brengen. Sindsdien sleepten ze diverse prijzen in de wacht, waaronder de eerste prijs bij Prémio Jovens Músicos, de meest prestigieuze competitie voor klassieke muziek in Portugal. Ook eindigden ze in de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2018 en wonnen de eerste prijs in de Storioni Competition in Eindhoven.
Op deze try-out spelen ze alle werken voor hun debuut-cd “Ciudades” die in 2020 zal verschijnen.

Entree: vrijwillige bijdrage
Zaal open: 19.30 uur

di 3 december 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 3 december 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com

AANRADER!

zondag 1 december 2019

15.00 - 17.00

RondoM Presenteert I: Duo Mong - Yulia Gubaidullina (viool) & Aliya Iskhakova (piano)

Duo Mong komt uit Kazan, een grote stad in Rusland. Zij zijn echter niet Russich, maar Tatar. Ze willen daarom de Tataarse kultuur presenteren. Ze spelen werken van hedendaagse Tataarse componisten en van Tataarse componisten uit de vorige eeuw. Ze bezitten tevens ook een groot repertoire van klasssiek werken voor viool en piano.

Yulia Gubaydullina plays the violin since she is seven years old. 1994-2005 – she studied at the Secondary Special Music School at Kazan State Conservatory. 2005-2010 – she received her bachelor degree at the Kazan State Conservatory named after N.G.Zhiganov. During her study Yulia performed as a violin solo player, in different kind of orchestras and chamber music groups, such as quartets, trios and duos. Yulia started her professional career in 2009 in the orchestra of Tatar State Academic Opera and Ballet Theater in the group of the first violins. As a member of the orchestra, she performed many operas and ballets, and gained valuable experience in collaborating and working with other musicians and conductors. 2012-2018 – Yulia worked at the department of chamber music at the Kazan State Conservatory. After her nine-year career as the professional violinist in Kazan, in 2018 she moved to the Netherlands to continue her education at Utrecht Conservatory (HKU) and to get the master degree. Currently, she performs in the ensembles and the orchestras of HKU.

Aliya Iskhakova began her study in Russian city Kazan. Her first teachers were Era Sayfullina and Evgeni Mikhailov. After studying and graduation with honors from Kazan musical college and Kazan conservatory Aliya decided to continue her education in the Netherlands. She has obtained master degree from Codarts where she studied with Bart van de Roer and currently is finishing her second master in Amsterdam conservatory with Naum Grubert. She also participates in various masterclasses, including those given by Boris Berman, Menahem Pressler, Ivry Gitlis, Haukon Austbe, Ronan O`Hora, Pavel Gililov, Stephen Kovacevich. Aliya is a prize-winner of 11 national and international music competitions. She gives concerts in the Netherlands, France, Belgium, Germany, Spain and performes in such famous halls as Concertgebouw, Bimhuis, Theatre Adyar and others. In 2017 she has recorded Mozart piano concerto K488 for Stringray Brava with Symphonic collective of the Netherlands conducted by Henk de Graaf.

Programma:

Nazib Zhiganov - Prelude and toccatina
Rustem Yakhin - Song without words; Poem
Almaz Monasypov - Sonata
Albert Leman - Small concert suite
Sergey Prokofiev - 5 pieces for violin and piano op. 35
Nikolay Myaskovski - Sonata

Kaarten: € 15 (voorverkoop), € 17,50 aan de deur. Reserveren gewenst!

di 26 november 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 26 november 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 19 november 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

za 16 november 2019
20.00


RondoM Jong Talent Try Out:saxofonist Hy-Huu Dang

Deze mini-tryout van saxofonist Hy-Huu Dang is ter voorbereiding op zijn deelname aan een groot muziekcouncours. Hij wordt begeleid door pianist Tjako van Schie.

Programma:
- “Prélude, cadence et finale”- Alfred Desenclos
- “Maï” - Ryo Noda
- “Scaramouche”- Darius Milhaud


Hy-Huu DANG (geboren 11 december 1997 in Esch-sur-Alzette, Luxemburg)
Op achtjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste saxofoonlessen aan het Conservatoire de la Ville de Luxembourg in de klas van Anaïs Lorentz. Gedurende de afgelopen Jaren deed hij diverse saxofoonconcoursen mee. Zo werd hij  in 2013 4e in het "Concours Jeunes Saxophonistes de Dinant", en onlangs in 2018 werd hij 1e laureaat van het "Concours Jeunes Solistes de Luxembourg". Hij won de  "Jonk Soliste Präis".

Gedurende zijn muzikale reis volgde Hy-Huu ook vele masterclasses bij beroemde saxofonisten zoals Vincent David, Jan Schulte Bunert, Lars Mlekusch, Christian Wirth, Timothy McAllister, Nobuya Sugawa, Phillipe Geiss en anderen. Sinds 2017 volgt hij de Bachelorstudie Klassiek Saxofoon in de klas van Arbo Bornkamp en Willem van Merwijk aan het Conservatorium van Amsterdam.

Hy-Huu is ook medeoprichter en tenorsaxofonist van het in Amsterdam zetelende Aries Saxophone Quartet.

NB: duur van het korte programma is ca. 30 minuten, maar er is uiteraard een gezellige nazit en gelegenheid om met dit jonge talent te praten!

entree: vrijwillige bijdrage bij uitgang.

di 12 november 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 12 november 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 5 november 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 5 november 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 29 oktober 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 29 oktober 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com

zondag
27 oktober 2019

13.00 - 19.30

Benefiet Festival "Hart Voor Wilhelminaoord" !

We zijn van plan om voor de club die de AED’s in ons dorp beheert op 27 oktober 2019 in Wilhelminaoord een mooi benefietfestival te organiseren. We willen hiermee geld inzamelen voor dit mooie doel, dat levens kan redden als elke seconde telt!
AED’s zijn dure apparaten: ze kosten veel in de aanschaf, ze hebben onderhoud nodig, en er moeten mensen getraind worden die er mee om kunnen gaan. En we willen het aantal beschikbare apparaten vergroten!

Wat voor festival wordt het?
-Muziek, dans, kinderactiviteiten, optredens, stands, open podium, gezond sporten, gezond eten, en nog veel meer!

Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen van het festival:
- Contacten leggen
-Vrijwilligers benaderen
-Artiesten en andere deelnemers benaderen
-Evenement organiseren

Deelnemende organisaties zijn momenteel:
-Stichting Ons Dorpshuis
-Beheerders van het Koloniekerkje
-Kunst, cultuur, muziek-, en educatiecentrum “RondoM”
-Verzorgingshuis “De Menning”
-Benaderd worden nog: de voetbalclub “Old Forward”, Dorpsbelangen, Gemeente, Ondernemers, overige verenigingen, individuele vrijwilligers, sponsoren en donateurs!

Wilt u ook helpen in de voorbereidingen of op de dag zelf, als vrijwilliger?
Mail dan even met tjschum@gmail.com of bel 06-53681895

Hou ook de pagina "Hart Voor Wilhelminaoord" op facebook in de gaten voor updates!

di 22 oktober 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 22 oktober 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 15 oktober 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 15 oktober 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 8 oktober 2019
10.00-11.00

RGM Cursus "Zet je brein in beweging!" in RondoM
10 lessen op dinsdagochtenden, o.l.v. Jeanette Kostwinder en Angelica Braam

Voor informatie: ledenvereniging.nl/brein-beweging-rgm
Voor opgave:
Email: rgmpraktijksteenwijk@gmail.com
Tel. 06-38766614 of 06-22818186
Zie ook rgmpraktijksteenwijk.nl

di 1 oktober 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 24 september 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 10 september 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
ma 9 september 2019
19.00-21.00
Meeting Broodfonds Steenwijk e.o. in RondoM
di 3 september 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com

za 3,10,17,24, 31 augustus 2019

20.00-22.00

RondoM De Piano


In de maand augustus is er elke zaterdagavond een luchtig maar inspirerend avondje muziek met een praatje gepland: "RondoM De Piano". Hier geeft pianist Tjako van Schie dan een "thematisch" causerie-concert, waarbij hij ook aan de hand van gespeelde voorbeelden uitgebreid vertelt over de muziek. Een snuifje educatie en muziekuitvoering gaan dan dus hand in hand.

Op de planning:

  • Za. 03 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – “Bach, who else! Over genie, symboliek, compositietechniek en meer”
  • Za. 10 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – "Klassiek & Romantiek”
  • Za. 17 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – “Impressionisme & Expressionisme
  • Za. 24 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – "Authentiek of niet? Plagiaat of heruitvinding? Stelen of lenen?"
  • Za. 31 aug 2019, 20.00: RondoM De Piano – "Improvisatie“

Entree: vrijwillige bijdrage bij de uitgang
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang van de concerten: 20.00

di 25 juni 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 18 juni 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
zo 16 juni 2019
9.30 -17.30
RondoM De Stem

Workshopdag met zangpedagoge Henriëtte de Groot en pianist Tjako van Schie speciaal voor amateur- en koorzangers!
Download HIER de uitgebreide pdf-folder voor deze dag!
Aanmelden kan nog tot 1 juni, bel 0653681895 of mail naar tjschum@gmail.com !

do 13 juni 2019
19.30 -21.00
RondoM Openbaar Leerlingenconcert Muziek Praktijk Steenwijk

Eenmaal per jaar geven de leerlingen van Muziek Praktijk Steenwijk een concert: de feestelijke afsluiting van het schooljaar. Familie, vrienden en andere belangstellenden zijn altijd van harte welkom.

Dit schooljaar vindt het leerlingenconcert plaats op donderdagavond 13 juni in Rondom in Wilhelminaoord. Aanvang 19.30 uur.De avond is openbaar, entree: € 3,=.

De Muziekpraktijk Steenwijk is in 1997 gestart met het geven van pianolessen. De pianolessen worden gegeven door Jeannette Kostwinder. Zij heeft piano gestudeerd bij Jet Röling aan het conservatorium in Zwolle en is afgestudeerd in 1989. Vanaf 1991 geeft zij les bij het Muziekonderwijs IJsselmuiden (een docenteninitiatief) dat in 2001 is overgegaan in Quintus Centrum voor Kunsteducatie Kampen waar zij tot op heden met veel plezier werkt.

Daarnaast geeft zij pianoles in haar eigen praktijk de 'Muziekpraktijk Steenwijk'. Deze combinatie bevalt haar goed. Naast het lesgeven begeleidt de docent enkele koren. Jeannette Kostwinder is lid van de pianovakvereniging Epta. In 2017 heeft Jeannette de opleiding tot internationaal erkend RGM-practitioner gevolgd. Kijk voor meer info op: www.rgmpraktijksteenwijk.nl

di 4 juni 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM


Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 28 mei 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 14 mei 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 7 mei 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 23 april 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
di 2 april 2019
13.30-15.30
Repetitie Mannenkoor DOOK o.l.v. Angelica Braam in RondoM
Meer info via mannenkoordook@gmail.com
zo 31 maart 2019
15.00-17.00
(zaal open 14.30)
entree: vrijwillige bijdrage

RondoM Tea Time Concert

m.m.v. Projectkoor 7even uit Vollenhove
een concert rond het thema #TIJD

za 23 maart
13.00 - 23.00 u
vrij entree

zo 24 maart 2019
13.00 - 23.00 u
vrij entree


RondoM Open Huis!

Komt u ook? In een ongedwongen ambiance kunt u komen kennismaken met ons nieuwe pand en met onszelf! Loop gerust even binnen!

...tot 22 maart 2019 RondoM "Werk In Uitvoering"

Nog geen publieke events.... we moeten intern nog e.e.a. verbouwen en aanpassen!
Aanmelden voor pianoles kan uiteraard altijd!

? 2019 - Rondo Music Management