"RondoM", nieuw in Wilhelminaoord!


"RondoM" is het gebouw waar Rondo Music Management en pianist Tjako van Schie vanaf februari 2019 zijn gevestigd, als opvolger van de kleuterschool en de sportschool.

"RondoM" biedt een multifunctionele insteek. Naast het feit dat Tjako er zelf gaat wonen is er ook ruimte voor "reuring": rondom diverse thema's zullen er events gaan plaatsvinden! In "RondoM" kunt u ook muziekles volgen, of uiteenlopende optredens bijwonen, en wisselende exposities bewonderen.

Ook incidenteel een zaaltje huren voor uzelf of uw bedrijf, vereniging of club is uiteraard mogelijk, Er komt een mooie Ibach vleugel in de grote zaal te staan. Ook muziekopnamen zijn eventueel mogelijk.

En natuurlijk kunt u ook altijd binnenlopen als we open zijn voor slechts een gezellig kopje thee of koffie aan de bar!

ContactEmail : tjschum@gmail.com

Website : rondomusicmanagement.nl

Tel : (+31) 6 5368 1895

Adres :
Linthorst Homanstraat 22
8384 EE, Wilhelminaoord

KVK : 08195285 0000

Bank : NL85 RABO 0335 6532 51

Over ons"RondoM" en Rondo Music Management

Wie zijn wij? Begonnen in 1991 als een klein platenlabel in eigen beheer van pianist Tjako van Schie groeit Rondo Music Management steeds meer uit tot een muziekbureau dat diverse activiteiten organiseert, van promotionele optredens tot cdopnamen en cd-verkoop.

Pianist Tjako van Schie is geen onbekende in de regio. Hij treedt regelmatig op in binnen- en buitenland, geeft les aan het Conservatorium van Amsterdam, en is een veelgevraagd begeleider bij koren en solisten. Diverse cd's staan reeds op zijn naam.

Met het aankopen van het pand dat de toepasselijke naam "RondoM" krijgt, kan Rondo Music Management hier ook haar eigen themaevenementen organiseren, “rondom” diverse muzikale, culturele, artistieke, educatieve, sociale of andere thema's.

Faciliteiten in "RondoM"

Heeft u zelf een ruimte nodig voor bijvoorbeeld een expositie, cursus, koor, bijeenkomst, vergadering, studiedag, repetitie of feestje?

Er zijn 2 zalen die we kunnen gebruiken, en een pantry waar non-alcoholische dranken (koffie, thee, fris) kunnen worden geschonken.

De grotere zaal (voor bijvoorbeeld optredens, opnamen, lezingen, lessen, concerten, exposities e.d.) heeft een capaciteit van maximaal 100 personen. Daarin staat onze fraaie concertvleugel.

In de kleinere zaal kunnen bijvoorbeeld cursussen, knutselmiddagen, vergaderingen, workshops of muzieklessen en -repetities plaatsvinden. Informeer gerust voor het huren of gebruiken van de ruimten.

Er is veel mogelijk, we kunnen veel! Vraag gerust vrijblijvend naar onze prijslijst of een op maat gesneden offerte! “RondoM”

Vraag gerust vrijblijvend naar onze prijslijst of een op maat gesneden offerte!

"RondoM" en U

"RondoM" wil ook in de lokale en regionale gemeenschap een sociale, educatieve, culturele en inspirerende rol vervullen, in samenwerking met anderen, zoals plaatselijke of regionale verenigingen, het naastgelegen dorpshuis, de stichting die de Koloniekerkconcerten organiseert, en met muziekdocenten, kunstenaars en organisaties die raakvlakken met ons hebben.

Muzieklessen in "RondoM"

Pianist Tjako van Schie geeft in “RondoM” uiteraard ook zelf pianolessen aan zowel gevorderden als amateurs, en leidt op alle niveaus en in alle stijlen op. Hij is gediplomeeerd docerend en uitvoerend musicus en werkt in
deeltijd aan het Conservatorium van Amsterdam.

Zijn pianolessen zijn veelzijdig, met veel aandacht voor het kunnen, wensen van de leerling, en gericht op stijlgevoel (van klassiek tot pop), podiumervaring, goede voordracht, partituurspel en het aanleren van een ambachtelijke pianistische techniek.

Maar voorop staat het plezier in het musiceren! Muziek is veelzijdig: het vormt niet enkel de fijne motoriek, maar het is een taal, waarin emoties kunnen worden geuit, waaruit voldoening kan voortvloeien over het bereikte, waarin vele vaardigheden bij elkaar komen, en een sociale bezigheid, want samen musiceren is nog leuker!

Kinderen volgen doorgaans op een vast moment in de week 1 les van 30 tot 60 minuten, volwassenen kunnen op afspraak lessen plannen.

Les op andere instrumenten behoort eventueel ook tot de mogelijkheden: daartoe kan Tjako collega-muziekdocenten benaderen die in “RondoM” hun lessen kunnen verzorgen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en lestarieven!

Tot slot

We zijn verheugd om het pand in Wilhelminaoord te mogen hergebruiken met een culturele, kunstzinnige, artistieke, educatieve, sociale insteek!

Wij hopen u dan ook binnenkort te mogen verwelkomen in ons pand!

Houd ook onze agenda op internet en facebook in de gaten voor toekomstige activiteiten in “RondoM”!

AGENDA...tot 22 maart 2019

RondoM "Werk In Uitvoering"

Nog geen publieke events.... we moeten intern nog e.e.a. verbouwen en aanpassen!
Aanmelden voor pianoles kan uiteraard altijd!

za 23 maart
13.00 - 23.00 u
vrij entree

zo 24 maart 2019
13.00 - 23.00 u
vrij entree


RondoM Open Huis!

Komt u ook? In een ongedwongen ambiance kunt u komen kennismaken met ons nieuwe pand en met onszelf! Loop gerust even binnen!

zo 31 maart 2019
15.00-17.00
(zaal open 14.30)
entree: vrijwillige bijdrage

RondoM Tea Time Concert

m.m.v. Projectkoor 7even uit Vollenhove
een concert rond het thema #TIJD

binnenkort (mei)

RondoM Art

expositie kunstwerken

binnenkort (juni?)

RondoM De Saxofoon

wereldvermaard baritonsaxofonist Henk van Twillert komt optreden in "RondoM"! Hou de agenda in de gaten en mis het niet!

binnenkort

RondoM Jong Talent

Jonge muziekstudenten laten hun beste kunnen horen!

more to follow soon!