Muzikant van de maand:muzikant van de maand: Klik hier voor meer info!
Henriëtte de Groot
Rondo Music Management Klik hier om ons een mailtje te sturen
Ga naar de hoofdpaginaLees hier over ons bedrijfWat we u te bieden hebben - enige voorbeeldenWe stellen u voor aan onze musiciBoekingsinfoOnze contactgegevensOnze fotogallerijDiverse items om te downloadenOnze webdesign portfolioBezoek de cd-shopLees ons BLOG

Kavoca Kamper Vocaal Kamerkoor

Het Kamper Vocaal Ensemble “Kavóca”

is een kamerkoor van rond de 30 zangers, met zorg opgebouwd uit de particuliere zanglespraktijk van Luthine Postuma-Groen. Naast haar optredens als sopraansoliste heeft zij de muzikale leiding over het ensemble. Alle zangers volgen zanglessen bij Luthine, sommigen al 17 jaar!

Kavóca treedt regelmatig op in zelfstandige concerten onder de paraplu van de Stichting tot Bevordering van de Nederlandse Zangkunst (1996). Hieruit is ook het semi-professionele kleinkoor ontstaan, dat optreedt in tal van verschillende (ad-hoc) bezettingen o.a.: kwartet, dubbelkwartet, triplekwartet en kleinkoor (+/- 18 zangers).

Het muzikale aanbod is veelzijdig: oratorium, opera, operette en musical; het staat allemaal op het repertoire. “Kavóca” verleent haar medewerking aan uitvoeringen van andere koren, orkesten, kerkdiensten, jubileum-festiviteiten, landdagen, congressen, enz.


Pages last updated: 31 decr 2014, Rondo Music Management, ©1991-2015

mail for info on our design possibilities

counter: