Muzieklessen in "RondoM"


Pianist Tjako van Schie geeft in “RondoM” uiteraard ook zelf pianolessen aan zowel gevorderden als amateurs, en leidt op alle niveaus en in alle stijlen op.

Hij is gediplomeeerd docerend en uitvoerend musicus en werkt in deeltijd aan het Conservatorium van Amsterdam.

Zijn pianolessen zijn veelzijdig, met veel aandacht voor het kunnen, wensen van de leerling, en gericht op stijlgevoel (van klassiek tot pop), podiumervaring, goede voordracht, partituurspel en het aanleren van een ambachtelijke pianistische techniek.

Maar voorop staat het plezier in het musiceren! Muziek is veelzijdig: het vormt niet enkel de fijne motoriek, maar het is een taal, waarin emoties kunnen worden geuit, waaruit voldoening kan voortvloeien over het bereikte, waarin vele vaardigheden bij elkaar komen, en een sociale bezigheid, want samen musiceren is nog leuker!

Kinderen volgen doorgaans op een vast moment in de week 1 les van 30 tot 60 minuten, volwassenen kunnen op afspraak lessen plannen.

Les op andere instrumenten behoort eventueel ook tot de mogelijkheden: daartoe kan Tjako collega-muziekdocenten benaderen die in “RondoM” hun lessen kunnen verzorgen bij voldoende belangstelling.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en lestarieven!

Inschrijven voor het nieuwe seizoen na de zomer kan nu al: mail naar tjschum@gmail.com of bel 06-53681895.

2023 - Rondo Music Management