RONDO MUSIC MANAGEMENT

RondoM Rondo Music Managemet

Linthorst Homanstraat 22
8384EE Wilhelminaoord
tel. 06-53681895

Ons nieuwe pand "RondoM" is open!
lees hier meer!

Geschiedenis

Rondo Music Management is het impresariaat en bedrijf van pianist Tjako van Schie. De onderneming is begonnen in de vorm van een cd-label in 1991. (Zie cd-pagina hier) Aanvankelijk werd door Rondo de pianomuziek uitgebracht op cd van pianist Tjako van Schie, die als eerste Nederlander een opmerkelijke opname had gemaakt van Bach's Goldberg Variaties, welke opmerkelijk goede kritieken oogstte in de media en vakpers.

Al snel volgden diverse promotionele optredens, en samenwerking met andere musici, en na het verschijnen van nog enkele cd's die vele optredens genereerde begon Rondo zich ook steeds meer toe te leggen op het organiseren van klassieke evenementen en promotionele optredens in verschillende vormen en bezettingen.

In 1996 werd de naam van Rondo CD's gewijzigd in Rondo Music Management, vanwege het feit dat de optredens een steeds prominentere rol gingen spelen.

In de geschiedenis van Rondo hebben reeds diverse musici op uiteenlopende plaatsen opgetreden. Zo werden optredens gerealiseerd met pianist Tjako van Schie, violisten Adriaan Stoet, Martin Manak, Judith van Driel, celliste Henriette Aberson, klarinettist Martin van Zanten, bassist Jack Kroes, saxofonist Henk van Twillert, de pianisten Jeroen Riemsdijk en Matthijs Verschoor, en kregen ook vele anderen een kans om via ons bureau te spelen. (Zie ook pagina musici)

Er waren ook optredens voor radio en tv, waaronder in Barend en Van Dorp, Koffietijd, en andere programma's, alsmede benefietconcerten, waaronder het Aids-fonds en Amnesty International.

Daarnaast traden onze musici op bij vele bedrijfsevenementen, openingen van exposities, culturele festivals, concerten, privé-feesten zoals recepties en bruiloften, bij verenigingen, als begeleidingsorkest bij operettes en musicals, en op vele andere gelegenheden.

Rondo Music Management stelt zich ten doel om op een gepaste manier invulling te geven aan de evenementen waarbij zij ingeschakeld wordt, in lijn met wat de organisatoren wensen.

Zo kunnen op een flexibele manier onze musici worden ingezet, zowel als achtergrondomlijsting, als ook in de vorm van een exclusief optreden.

De musici beheersen vele stijlen: waaronder barok, klassiek, romantisch, jaren '30, zigeunermuziek, salonmuziek, en zij beschikken over een zeer uitgebreid repertoire.

Er wordt in diverse formaties opgetreden, altijd live, en meest 'unplugged' (onversterkt), zowel solistisch als in duo, trio of ensembleverband.

Alle musici hebben een gedegen klassieke scholing aan conservatoria doorlopen en zijn allen professioneel werkzaam in het muziekveld.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de pagina waar we de musici aan u voorstellen.
Ook onder het kopje downloads vindt u nadere info's.

Rondo Music Management hoopt ook uw evenement op passende wijze muzikaal op te mogen luisteren!