RONDO MUSIC MANAGEMENT

RondoM Rondo Music Managemet

Linthorst Homanstraat 22
8384EE Wilhelminaoord
tel. 06-53681895

Ons nieuwe pand "RondoM" is open!
lees hier meer!


Matthijs Verschoor - pianist

studeerde aan het conservatorium van Amsterdam en won beurzen van de Italiaanse en Britse regering om zijn studie te vervolgen in Rome en Londen. Tot zijn leermeesters behoorden Bart Berman, Willem Brons en John Bingham.

Hij gaf recitals in meerdere Europese landen. Als solist trad hij op met verschillende orkesten, met o.m. werken van Mozart, Franck, Ravel(de beide pianoconcerten), Gershwin en Strawinsky. Tevens heeft hij vele radio- opnamen gemaakt. Zijn repertoire omvat werken van Bach tot Messiaen, maar ook van minder bekende componisten als Erich Wolfgang Korngold.

Al vroeg in zijn loopbaan werd er een CD van hem uitgebracht met werken van Bach, Handel en Scarlatti. Opnamen met werken van Chopin, Beethoven, Rachmaninoff, Bach (Transcripties), Korngold en Skrjabin volgden.

Zijn spel wordt door de pers unaniem geprezen. Zo wordt hij in ‘Luister’Een van de uitverkorenen genoemd, terwijl ‘Gramophone’ hem omschreef als a superb pianist.

Matthijs Verschoor is als hoofdvakdocent piano verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam en recentelijk ook aan het Trinity College of Music te Londen. Hij heeft tot dusverre lesgegeven aan studenten uit Engeland, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Zweden, Rusland, USA, Canada, Chili, Korea, Japan en Nederland.

Onlangs gaf hij succesvolle masterclasses aan de Hochschule für Musik te Berlijn , de Royal Scottish Academy for Music and Drama te Glasgow en Trinity College of Music, Londen. In de nabije toekomst staan masterclasses gepland in Suvereto (Italië), Santiago de Compostela(Spanje) en aan de Royal College of Music te Londen.

Mayke en Matthijs

Met celliste Mayke Rademakers vormt hij sinds kort een duo, dat reeds op vele plekker succesvol optrad.

Celliste Mayke Rademakers
Celliste Mayke Rademakers