Rondo Music Management Klik hier om ons een mailtje te sturen
Ga naar de hoofdpaginaLees hier over ons bedrijfWat we u te bieden hebben - enige voorbeeldenWe stellen u voor aan onze musiciBoekingsinfoOnze contactgegevensOnze fotogallerijDiverse items om te downloadenOnze webdesign portfolioBezoek de cd-shopLees ons BLOG

De mooiste filmmuziek op CD

Lieve muziekliefhebber,

Stelt u zich eens voor dat u een film kijkt en er is geen filmmuziek bij? Dat is toch ondenkbaar? Filmmuziek bepaalt toch in grote mate de sfeer van de film en is niet meer weg te denken bij een goede film.

Door de jaren heen is er ontzettend veel mooie filmmuziek geschreven. Denk maar eens aan de beroemde melodieën uit films als Casablanca, the Godfather, the Mission en Lord of the rings.

Al langere tijd spelen wij met het idee om een fraaie selectie van al deze mooie muziek samen te brengen op een CD. Een reis door de tijd van de filmmuziek, beginnend bij “Somewhere over the rainbow” (The wizard of Oz) uit 1934, tot muziek uit The Lord of the rings uit 2001.

Om al deze prachtige melodieën op CD te kunnen uitbrengen hebben we een crowdfunding gehouden en de CD is inmiddels gerealiseerd!
U kunt hem bestellen via deze link!

 

Wie zij wij?

Eind 2014 werkten Tjako van Schie (pianist) en Henriëtte de Groot (zangeres) voor het eerst samen. We brachten “Russische winter”, een serieus programma met liederen van o.a Rachmaninoff. Er was direct een muzikale klik, waardoor wij vaker gingen samenwerken. Na het Russische liederen programma volgden een Frans programma “Au clair de Lune” met liederen van Duparc en Debussy. Onlangs brachten wij een Spaans programma met muziek van De Falla en Granados.

Ondanks onze klassieke achtergrond houden wij allebei van veel verschillende muziekstijlen. Zo onstond het idee om filmmuziek te brengen. Ons programma “Movie time” hebben we al een aantal keer succesvol uitgevoerd. Regelmatig kregen we de vraag of we deze muziek ook op CD hebben. Helaas moesten we dan nee zeggen.

We hopen dat u ons wilt helpen, zodat we U een hele mooie CD kunnen bieden!

 

 


Pages last updated: 3 jan 2019, Rondo Music Management, ©1991-2019
privacyverklaring

mail for info on our design possibilities

counter: