RONDO MUSIC MANAGEMENT

RondoM Rondo Music Managemet

Linthorst Homanstraat 22
8384EE Wilhelminaoord
tel. 06-53681895

Ons nieuwe pand "RondoM" is open!
lees hier meer!

 

Eugenio Martinez
Eugenio Martinez, gitarist

Op zoek naar een gitarist voor uw feestje? Boek Eugenio Martinez! De beste keus voor achtergrond gitaar muziek, met of zonder zang!

Eugenio Martinez is een echte entertainer en een uitzonderlijke gitarist.
Van Flamenco tot Latin Jazz, Nouveau Flamenco (licht, zomer Flamenco) Zuid-Amerikaans, Braziliaanse gitaar muziek, zigeuner stijlen etc.

Behalve mooi gitaar spelen kan Eugenio ook goed zingen. Hij kent en speelt bijna 300 Latijnstalige covers: Gipsy Kinds, Zuid-Amerikaanse en Spaanse muziek.

In 2002 Eugenio heeft meegedaan in de Nationale Gitaar Awards van Nederland (De Sena Gitaar Awards) waar hij een plek in de finale heeft veroverd (4e plek voor de beste amateurgitarist van NL) en als beste in zijn categorie is uitgekomen (Beste Akoestische gitarist)

Eugenio Martinez

 Impressie van de Sena Gitaar Awards:
  "....De twee laatste optredens zouden beslissen wie er in de laatste categorie (Categorie Akoestisch gitaar) zou winnen. Eugenio Martinez en Martin Pietersma allebei op Spaanse gitaar. Eugenio kwam als winnaar uit de bus, zijn mengeling van allerlei muziek stijlen Zigeuner, Latin, Klassiek enz was indrukwekkend, daarnaast speelde hij geheel alleen zonder begeleiding van een band of CD..........."
 
U kunt Eugenio Martinez natuurlijk boeken als solo-artiest voor een klein feestje maar ook als duo, zoals gitaar en piano, of  Spaanse muziek met gitaar en Flamenco danseres.