RONDO MUSIC MANAGEMENT

RondoM Rondo Music Managemet

Linthorst Homanstraat 22
8384EE Wilhelminaoord
tel. 06-53681895

Ons nieuwe pand "RondoM" is open!
lees hier meer!

Ensemble Colorido

is ontstaan uit de samenwerking van vijf musici rond de uitvoering van een indrukwekkende en monumentale compositie van de Spaanse componist Xavier Montsalvatge: "Sum Vermis", geschreven voor twee slagwerkers, twee pianisten en een zangeres.

De leden van het ensemble speelden al geruime tijd met het idee om rond dit werk een concertserie te organiseren. Uiteindelijk resulteerde dat in het bijgevoegde programma met Spaanse en Franse muziek. Op 19 september 1999 vond de première van dit programma plaats in Pianosalon Cristofori te Amsterdam.

De kritieken na afloop van dit premièreconcert waren zo goed, dat besloten werd dit programma in een serie concerten op te nemen. In 2000 speelde de leden van Ensemble Colorido reeds op diverse plaatsen. Ook willen we nu graag uw organisatie in de gelegenheid te stellen om dit concert te programmeren. Vandaar dat we U hierbij uitnodigen om te bekijken of u in één der komende seizoenen een podium kan bieden aan Ensemble Colorido.

Het ensemble is samengesteld uit diverse professioneel werkzame uitvoerende musici:

Julia Bronkhorst - sopraan
Frieda Scheuermann - piano
Tjako van Schie - piano
Peter Bansberg - slagwerk
Maarten Ronger - slagwerk

Het totale programma duurt exclusief een eventuele pauze ongeveer 90 minuten en is bij uitstek geschikt voor een avondvoorstelling, koffieconcert of matinee. We hopen, in verband met de planning van de komende concertseizoenen, dat U op korte termijn wilt reageren indien U het ensemble wilt boeken.

Mocht U nadere informatie willen dan kunt U ons vanzelfsprekend altijd bellen of schrijven. Als onverhoopt het komende seizoen al is volgeboekt kunt U het Ensemble wellicht in een volgende serie concerten plaatsen. Mocht U (wellicht vanwege het kostenaspect) een concert wensen met enkel de twee pianisten, bel ons dan even. Ons pianoduo beschikt over een uitgebreid en interessant repertoire met werken voor twee piano's.